Zoek
Sluit dit zoekvak.
Echoppertrip logo

De Koppenjan Jubbega

De Koppenjan Jubbega

jubbega

Pannenkoekboerderij De Koppenjan is gevestigd in Jubbega.Jubbega een natuurlijk dorp omringd door prachtige bossen,weilanden en stromende beekjes.

Bij de Koppenjan kun je niet alleen terecht voor heerlijke pannenkoeken,maar ook voor diverse buffetten,zoals bbq,high tea en warme of koude lunch,Daarnaast beschikken zij over een minicamping waar verschillende activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud.

Pannenkoekboerderij De Koppenjan is de ideale combinatie als het gaat om feesten,gezins- en bedrijfsuitjes en bijeenkomsten 

Huuraanbod voor een onvergetelijk dagje uit!!

E-chopper huren

Echopper boeken

De Frije Wiken is een prachtig, onontdekt gebied in Zuidoost-Friesland. Start de reis bij pannenkoeken boederij de Koppenjan. E-chopper over oude straatklinkers, zandpaadjes en schelpenpaden en geniet.

Over Jubbega

De Frije Wiken is een prachtig onontdekt gebied in Zuidoost-Friesland met in de omgeving de bossen van Beesterzwaag en Oranjewoud.Oranjewoud heeft een Koninklijk bos bestaande uit landgoederen,lange lanen en weilanden.

Verken de omgeving op deze stoere en milieuvriendelijke E-choppers.Rijd over oude straatklinkers,zandpaadjes en schelpaden en geniet van de omgeving.

Onze Echoppertrip begint bij Pannenkoekboerderij De Koppenjan in Jubbega.bestaande uit een mimicamping,speeltuin,midgetgolf en restaurant. 

Boek snel jouw trip, wees verzekerd van een uniek uitje en geniet daarna van de overheerlijke pannenkoeken.

Scroll naar boven
Open chat
hallo ????
Hoe kunnen wij je helpen?