Zoek
Sluit dit zoekvak.
Echoppertrip logo

Beach Resort Makkum

Beach Resort Makkum

Echoppertrip.nl

Beach Resort Makkum is een vakantiepark gelegen aan het IJsselmeer.Dit unieke vakantiepark beschikt over verschillende accommodaties,waaronder luxe villa’s en bungalows.Daarnaast zijn er voorzieningen als restaurants,fitnessruimte en fietsverhuur etc.

Makkum is de perfecte plek als het gaat om watersportactiviteiten en met gezellige terrassen en winkels hoef je je hier nooit te vervelen.

Toe aan ontspanning?Dan kun je heerlijk uitrusten op het (prive)strand of een van de welness centra in de omgeving bezoeken. 

Huuraanbod voor een onvergetelijk dagje uit!!

E-chopper huren

Beachresort makkum

Verken de mooie afwisselende omgeving van Makkum tijdens je E-chopper trip en toer langs prachtige dorpen zoals Allingawier en Parrega. Geniet van het waterrijke landschap bij de Oudegaster Brekken en pak een terrasje in Workum.

E-fatbike huren

echoppers op een kade

Beach Resort Makkum is een ruim opgezet vakantiepark, gelegen aan het strand van Makkum en het IJsselmeer. Hier start Je E-fatbiketrip langs prachtige dorpen zoals Allingawier,Parrega en Oudega

Over Makkum

Zon,zee en strand,de ingredi├źnten voor een succes verzekerde E-choppertrip.Makkum ligt aan de IJsselmeerkust en levert je cultuur en natuur,sport en ontspanning.

Verken de omgeving op deze stoere en milieuvriendeljike E-choppers en rijd geluidloos door de gezellige omliggende dorpen zoals Workum of trek de natuur in en ga richting de Friese meren.

Beach Resort Makkum is een ruim opgezet vakantiepark gelegen aan het strand van Makkum en het IJsselmeer.Het heeft niet alleen qau accommodaties een groot aanbod maar ook wat betreft faciliteiten en verhuur.

Dus boek snel je trip en wees verzekerd van een uniek uitje.

Open chat
hallo ????
Hoe kunnen wij je helpen?