Zoek
Sluit dit zoekvak.
Echoppertrip logo

Landgoed 't Wildryck Diever

Landgoed 't Wildryck Diever

Hunebedden in drenthe ontdekken met een echopper

Landgoed ’t Wildryck is gelegen in Dieverbrug,midden in het bos aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold op steenworp afstand van National Park Dwingelderveld.

Ideaal voor een E-choppertrip langs talrijke routes in Drenthe die u naar de mooiste plekken brengen,

Landgoed ’t Wildryck heeft prachtige vakantiehuizen,luxe chalets midden in het groen,hierdoor krijgt het vakantiepark een zeer gemoedelijke en rustige uitstraling.

Huuraanbod voor een onvergetelijk dagje uit!!

E-chopper huren

Wildryck

Landgoed ’t Wildryck is gelegen in Dieverbrug, midden in het bos aan de rand van het ‘Nationaal Park Drents-Friese Wold’ op steenworp afstand van Nationaal park Dwingelderveld.Ideaal voor een E-choppertrip

Over Diever

Diever is een dorp in Drenthe aan dde rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold en in de nabijheid van UNESCO Koloniën van Weldadigheid en daardoor een unieke combinatie voor een trip op één van onze E-choppers.

Verken de omgeving op deze stoere en milieuvriendelijke E-choppers en rijd geluidloos door de bosrijke omgeving en langs historische plekken.

Onze E-choppertrip begint bij Landgoed ’t Wildryck.Deze locatie is verscholen in de bossen in het hart van Drenthe waar je voor of na een avontuurlijke E-choppertrip kunt genieten van een hapje en een drankje.

Boek snel jouw trip en wees verzekerd van een uniek uitje.

Landgoed 't Wildryck in Diever

Echoppertrip Diever
Open chat
hallo ????
Hoe kunnen wij je helpen?