Zoek
Sluit dit zoekvak.
Echoppertrip logo

Echoppertrip Franeker

Echoppertrip Franeker

Franeker

Echoppertrip Franeker is gelegen tussen Leeuwarden en Harlingen.Geniet van de mooie landschappen in en rondom de omgeving van Franeker.Van uitgestrekte weilanden,oude terpen en dijken tot aan het Franeker bos.

Franeker heeft daarnaast een rijke geschiedenis als oude universiteitstad met een prachtig historisch stadscentrum bestaande uit tientallen rijksmonumenten langs de grachten en het wereldberoemde Koninklijke Eise Eisinga Planetarium.

Dit oudste nog werkende planetarium staat sinds September 2023 op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Kortom alle reden om een E-chopper-/E-fatbiketrip te boeken in Franeker.De ster van de friese elfsteden.

Huuraanbod voor een onvergetelijk dagje uit!!

E-chopper huren

Echopper boeken

Onze hoofdlocatie. Vanuit hier bezorgen wij op elk gewenste locatie in Noord Nederland. Ook kan je vanaf deze locatie een trip boeken voor een rondje rondom Franeker. De ster van de Elfsteden.

E-fatbike Huren

echoppers op een kade

Geniet van de prachtige omgeving van Franeker tijdens je E-fatbike trip en toer langs eeuwenoude terpen welke in deze regio nadrukkelijk aanwezig zijn en de oude dijken die zichtbaar door het gebied slingeren

Over Franeker

Franeker is gelegen tussen Harlingen en leeuwarden in de Noordwesthoek van Friesland.Dankzij de weidsheid van het omringende landschap,de uitgestrekte weilanden,oude terpen en slingerende dijken is het een unieke combinatie voor een trip op onze E-choppers. Verken de omgeving op deze stoere en milieuvriendelijke e-choppers.

Rijd geluidloos over de slingerende dijken langs de gezellige omliggende dorpen of trek de natuur in.

Onze echoppertrip begint bij Echoppertrip Franeker.Wij staan garant voor kwaliteit,gastvrijheid en deskundigheid.Bij ons hoort het ook tot de mogelijkheden om als groep vanaf een zelfgekozen locatie te rijden. 

Boek snel jouw trip en wees verzekerd van een uniek uitje

Open chat
hallo ????
Hoe kunnen wij je helpen?