Zoek
Sluit dit zoekvak.
Echoppertrip logo

De Appelsche Hof Appelscha

De Appelsche Hof Appelscha

Appelscha

Pannenkoekrestaurant de Appelsche Hof is perfect gelegen in Nationaal Park het Drents-Friese Wold.Friesland laat zich hier van een onverwachte kant zien. Een zeer bosrijke omgeving met hoge zandgronden en maar liefst twee Nationale Parken!

Hier kun je weg van de massa en midden in de natuur heerlijk ontpannen en onthaasten.Kinderen kunnen er de hele dag heerlijk buitenspelen.

Pannenkoekrestaurant de Appelsche Hof is de perfecte  locatie voor een onvergetelijk dag je uit.Kortom de ideale combinatie voor een gezellig drankje op het terras, een stevige lunch, een heerlijke pannenkoek of een uitgebreid diner.

E-chopper huren

Echoppers klaar voor een trip

Geniet van de prachtige omgeving van Appelscha tijdens je E-chopper trip en toer door de bossen van Nationaal Park Drents-Friese Wold langs heidevelden,kronkelende beekjes en hoogveengebied Fochteloërveen.

Arrangementen

Arrangement Appelsche hof

Bij de Appelsche Hof kan je terecht voor meerdere arrangementen,waaronder een pannenkoeken buffet,stampot buffet,high pancake,barbecue, en nog veel meer

Over Appelscha

Appelscha is een beleving vol verassingen!Naast water heb je bossen, heidevelden,hoogveengebied,weilanden en kronkelende  beekjes.Een unieke combinatie voor een trip op onze E-choppers.

Verken de omgeving op deze stoere en milieuvriendelijke E-choppers en rijd geluidloos door de gezellige omliggende dorpen of trek de natuur in.

Onze E-chopper trip begint bij Pannenkoekrestaurant            de Appelsche Hof.Zij staan garant voor kwaliteit,gastvrijheid en een ruime keuze aan heerlijke pannenkoeken en diverse vlees,vis en vegetarische gerechten.

Boek snel jouw E-chopper trip en smul daarna van die overheerlijke pannenkoek 

De Appelsche Hof in Appelscha

Echoppertrip Appelscha
Open chat
hallo ????
Hoe kunnen wij je helpen?