Contact

Openingstijden

Vragen?

Problemen met boeken, vragen of ideëen? Stel ze gerust, wij reageren gewoonlijk binnen 12 uur.

Je kan ons bereiken op Tel: 06-50265766 

Of via E-mail: Info@echoppertrip.nl

Ook kun je onderstaand contactformulier gebruiken en krijg je van ons zo snel mogelijk een reactie.

Onze locaties

Aan de Suderseewei in Makkum, de doorgaande weg richting het strand, is onze hoofdlocatie te vinden. Vanaf deze locatie vindt onder andere de verhuur van Spyder Wheelz plaats en tevens onze Spyder Wheelz shop gevestigd. Naast het enorme strand heeft Makkum nog veel meer te bieden, waaronder een historisch levendig centrum.
Lijkt het jou ook fantastisch om op een milieuvriendelijke manier de omgeving van Makkum te verkennen? Wij werken samen met Route.nl die de leukste en meest unieke routes voor jullie creëren. Reserveer snel één van onze Spyder Wheelz en je bent gegarandeerd voorzien van een unieke beleving! Na de rit ben je van harte welkom voor iets lekkers bij onze Snack Wheels, ook op ons terrein gevestigd.

Beach Resort Makkum is een ruim opgezet vakantiepark, gelegen aan het strand van Makkum en het Ijsselmeer. Zij beschikken over meerdere accommodaties, varierend van bungalows tot luxe strandvilla´s. Beach Resort Makkum heeft niet alleen qua accommodaties een groot aanbod maar ook qua faciliteiten en verhuur. Je kon hier al terecht voor de verhuur van SUPS, elektrische bootjes en kano´s maar nu sinds kort ook voor de verhuur van de E-chopper van Spyderwheelz Friesland. Op deze manier kunnen zij hun gasten een nieuwe, unieke belevenis bieden om Friesland te gaan ontdekken!

In een fraai verbouwde boerderij in Jubbega (Friesland) vind je een gezellig pannenkoekenrestaurant met kleinschalige camping. Wil jij de prachtige omgeving van Jubbega verkennen? Spyderwheelz Friesland werkt samen met de Koppenjan en ook hier kun je terecht voor het huren van een E-chopper. Naast deze unieke beleving kun je jouw arrangement bij de Koppejan ook nog uitbreiden met bijvoorbeeld pottenbakken, midgetgolf, boogschieten en nog veel meer!