Zoek
Sluit dit zoekvak.
Echoppertrip logo

E-chopper huren in Drenthe

Echoppertrip Drenthe

Voor het huren van een E-chopper in Drenthe ben je bij Echoppertrip op het juiste adres.Met meerdere routes door Nationaal Park Drents-Friese Wold en Dwingelderveld toer je over bospaden, zandwegen en landerijen door de prachtige natuur van beide Nationale parken met onderweg veel bezienswaardigheden waaronder hunebed D52 en onderduikershol Diever. Even een drankje en/of een hapje doen kan perfect op deze routes en rijgt alle horeca van Diever, Nationaal Park Drents-Friese Wold en Dwingeloo aan elkaar. 

Echopper boeken

Onze Verhuurlocaties

E-chopper rijden op locatie

Het is ook mogelijk om E-choppers op een locatie te laten brengen. Verras je vrienden of collega’s met een leuke trip,vanaf die ene mooie locatie.Laat ons weten waar,wanneer en hoeveel E-choppers/E-fatbikes je zou willen hebben en wij zorgen ervoor dat de E-choppers/ E-fatbikes¬† op het afgesproken tijdstip voor jullie klaarstaan.

Na een korte uitleg van onze kant over de E-choppers/ E-fatbikes kunnen jullie veilig op pad.De route kunnen we in overleg met jullie bepalen,maar jullie kunnen er ook voor kiezen een zelfgekozen route te rijden.

Let wel op;bij het brengen op locatie komen er transportkosten bij.

Open chat
hallo ????
Hoe kunnen wij je helpen?