Zoek
Sluit dit zoekvak.
Echoppertrip logo

E-chopper op locatie

Laat jouw E-chopper bezorgen!

Bezorging op locatie

Samen met je vrienden,familie of collega’s op een onvergetelijk avontuur door Friesland en Drenthe

Wil je graag beginnen vanaf een zelfgekozen locatie naar keuze waar wij niet zitten?Bij Echoppertrip behoort het zeker tot de mogelijkheden. Heb je een prachtige route in gedachte vanaf een zelfgekozen locatie, dan kan je bij ons E-choppers huren en wij zorgen ervoor dat wij met de E-choppers klaarstaan op de afgesproken tijd.Wij kunnen indien gewenst ook een mooie route voor jullie maken via de app Routiq.com voorheen route.nl. Over tijd, locatie en route denken wij graag met je mee. Start jouw aanvraag hieronder!

Vraag hier je E-chopper op locatie aan

Ben je geïnteresseerd in de bezorging op locatie van E-choppers en E-fatbikes ? Vul het aanvraagformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met je. Wil je liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. tel.nummer 0643462366

Franeker

Waarom Echoppertrip

Wij van Echoppertrip helpen onze klanten al jarenlang het mooiste van Friesland en Drenthe te ontdekken. Vragen over de mooiste route? Speciale wensen bij uw bedrijfsuitje? Wij denken graag met u mee. Zo bieden wij niet alleen een persoonlijke service, maar ook:

  • Bezorging op locatie mogelijk
  • Instructie ter plaatse
  • Gratis helm
  • Gratis routes
Echoppers klaar voor een trip
Open chat
hallo ????
Hoe kunnen wij je helpen?