Zoek
Sluit dit zoekvak.
Echoppertrip logo

Vakantiepark Lemmer

Vakantiepark Lemmer

vakantiepark lemmer

Vakantiepark Lemmer is met een directe ligging aan het IJsselmeer de perfecte locatie voor één of meerdere dagen vakantieplezier. Je loopt vanaf het vakantiepark zo het strand op,de bruisende haven of het historisch centrum van Lemmer in.

Ontdek ook de kracht van stoom im het UNESCO werelderfgoed Ir.D.F.Woudagemaal.Het Woudagemaal is het grootste nog functionerende stoomgemaal in de wereld   

Huuraanbod voor een onvergetelijk dagje uit!!

E-chopper huren

Echopper boeken

Vakantie park lemmer heeft een directe ligging aan het IJsselmeer en een aantal friese meren in de buurt, een zandstrand , gezellig dorp en bijzonder UNESCO werelderfgoed.Ideaal voor een E-chopper trip.

Over Lemmer

Lemmer is één van de mooiste dorpen van Friesland en de toegangspoort naar Zuidwest Friesland en prachtig gelegen aan het IJsselmeer en de Friese meren.De regio heeft het predicaat Nationaal Landschap en is een lappendeken aan diverse natuurgebieden en daardoor een unieke combinatie voor een trip op éé’n van onze E-choppers.

Verken de omgeving op deze stoere en milieuvriendelijke E-choppers en rijd gerluidloos door gezellige havenplaatsen,verrassende stadjes en de bosrijke omgeving van Gaasterland.

Onze E-choppertrip begint bij Vakantiepark Lemmer gelegen aan het IJsselmeer en in de nabijheid van de jachthaven.

Boek snel jouw trip en wees verzekerd van een uniek uitje.

Open chat
hallo ????
Hoe kunnen wij je helpen?