Zoek
Sluit dit zoekvak.
Echoppertrip logo

Veelgestelde vragen

Een overzicht van veelgestelde vragen

  • Voor vragen zijn wij via WhatsApp altijd bereikbaar 24/7

Mijn vraag staat er niet tussen?

Staat je vraag er niet tussen en wil je toch graag zo snel mogelijk een antwoord? Bij E-choppertrip doen wij ons best om zo goed mogelijk alle vragen over het huren van een e-chopper te beantwoorden. Ook kun je bij ons terecht voor huur & verhuur vragen.

Je kan ons bereiken op Tel: 06-43462366 

Of via E-mail: Info@echoppertrip.nl

Vragen over de E-chopper

Een E-chopper is een elektrische scooter waarmee je op een comfortabele manier de omgeving kunt verkennen. Omdat de E-chopper elektrisch is, is het voertuig milieuvriendelijk, duurzaam en vooral erg stil. Daardoor kun je onderweg goed met elkaar praten en genieten van de omgeving. Extra genieten dus!

Lijkt het jou ook fantastisch om op een milieuvriendelijke manier de omgeving van onze locaties te verkennen? Wij werken samen met Route.nl die de leukste en meest unieke routes voor jullie creëren. Reserveer snel één van onze Spyder Wheelz en je bent gegarandeerd voorzien van een unieke beleving! .

Voor dat u de openbare weg betreedt krijgt u van ons instructies hoe de E-chopper werkt. Zo kunt u met een gerust hart de weg op.

Er kan een maximum van 125 kg op een E-chopper. In de praktijk betekent dit dat er één volwassene en één kind tot 12 jaar op de E-chopper kunnen plaatsnemen.

De maximale snelheid van een E-chopper is 25 km/u.

De E-chopper heeft een blauwe kentekenplaat, u mag dus op het fietspad en op de weg. Waar een fietspad is, blijft u op het fietspad.

Ja, om een E-chopper te mogen besturen moet u minimaal in het bezit zijn van een bromfietscertificaat en dient u minimaal 16 jaar te zijn. Een rijbewijs B is uiteraard ook voldoende voor het besturen van een E-chopper.

Sinds 1 januari 2023 is er een helmplicht. Bij onze locaties liggen helmen en haarnetjes voor u klaar.

Wanneer u de E-chopper voor een hele dag huurt, kunt u een maximale afstand van 50 kilometer rijden. Zo weten wij zeker dat u geen lege accu heeft voor u weer op de startlocatie terugkeert.

Tijdens de tocht zijn de E-choppers W.A. verzekerd. Dit betekent dat er in geval van schade aan derden een eigen risico van €175 per gebeurtenis, welk bedrag voor rekening van de huurder komt.

In geval van schade aan de E-chopper komen de kosten voor uw eigen rekening, ongeacht of dit het gevolg is van schuld van de huurder of van derden. Bij schade dient de verhuurder altijd ingelicht te worden. De huurder zal de kosten van herstel, waaronder die van beschadigde onderdelen, aan de verhuurder vergoeden.

Dit kan! Klik hier voor meer informatie.

Ook als u in verwachting bent kunt u prima op pad met de E-chopper, het blijft echter altijd op eigen risico!

Reserveren

Om er zeker van te zijn dat je met een E-chopper/E-fatbike op pad kunt, is het verstandig om vooraf te reserveren. Dit is niet verplicht, u kunt namelijk ook bij ons ter plaatse een E-chopper huren.

Ja dat is mogelijk. Wij checken per aanvraag of dit past in onze planning. Houdt er rekening mee dat er extra transportkosten in rekening worden gebracht.

Jazeker, maar dit is ook afhankelijk van de weersomstandigheden. Het kan voorkomen dat wij in de winterperiode de openingstijden aanpassen.

Ja dit is mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ja zeker! Let op: niet op iedere locatie staan genoeg E-choppers voor grote groepen. Op echoppertrip.nl staat per locatie aangegeven hoeveel E-choppers er beschikbaar zijn.

Zijn er niet genoeg E-choppers beschikbaar op uw gekozen locatie? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel 06-43462366

Betalen en factureren

Wij gaan er vanuit dat je op een verantwoordelijke manier omgaat met de gehuurde voertuigen.Daarom verwachten wij dat de voertuigen in goede staat worden teruggebracht.Wij rekenen daardoor geen borgkosten.

Voor het uren van een E-chopper of E-fatbike hanteren wij de volgende tarieven:

E-chopper

2,5 uren €29.50

3 uren  €35.00

3,5 uren €39.50

Hele dag €49.50

E-fatbike

2,5 uren €24.75

3 uren €27.00

3,5 uren €29.50

Hele dag €35.00

Vertrek en aankomst

Ja, wij werken met de app route.nl. Via deze app kunt u de mooiste plekken uit de omgeving verkennen. De app kunt u voorafgaand aan de rit downloaden.

 

Er mag met de E-chopper een eigen route gereden worden. Overschrijd u de vooraf aangegeven maximale actieradius, dan brengen wij eventuele ophaalkosten in rekening.

Nee, tijdens de tocht gaat er geen instructeur met u mee. U krijgt vooraf van ons de nodige instructies en een uitgestippelde route en kunt daarna zelf op avontuur gaan.

U dient 15 minuten voor de gereserveerde vertrektijd aanwezig te zijn.

Helaas kan het voorkomen dat u onderweg stil komt te staan. Mocht dit gebeuren, dan kunt u ons bellen en wordt de pechhulp ingeschakeld.

In geval van het overschrijden van de vooraf aangegeven maximale actieradius, brengen wij ophaalkosten in rekening.

Wij bieden vier verschillende trips aan: 2,5 uren, 3 uren, 3,5 uren en een hele dag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Nee, dit is niet mogelijk in het hoogseizoen (maanden mei t/m september). Andere maanden in overleg.

Nee, maar wij raden makkelijke kleding aan. Vergeet in de winter uw sjaal, muts en handschoenen niet en bij regenachtig weer is een poncho of regenpak geen overbodige luxe.

Annuleren en aanpassen

U kunt uw reservering annuleren tot maximaal 14 dagen voor het geboekte arrangement. U ontvangt dan een tegoedbon, deze is één jaar geldig.

Wijzigingen van het aantal personen kunnen tot uiterlijk 7 werkdagen voorafgaand aan het arrangement schriftelijk per mail aan ons worden doorgegeven. Dit met een maximum van 10%.

Wij krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om een boeking te verplaatsen omdat er ‘’wellicht’’ een regenbui voorspeld is. Natuurlijk hebben wij het weer niet in de hand, maar wat wij wel weten is dat de weersvoorspellingen vaak veranderen. Daarom kijken wij pas 12-24 uur voor aanvang naar de weersverwachtingen.

Gelukkig zijn we niet van suiker en bestaan en poncho’s en regenjassen. Komt het echt met bakken uit de hemel dan kan het arrangement, in overleg met ons, verplaatst worden naar een andere datum.

Normaliter gaan onze E-chopper trips gewoon door. Alleen bij extreem slecht weer (bijvoorbeeld storm en/of permanente harde regen) bieden wij de mogelijkheid om de boeking kosteloos te verplaatsen naar een andere datum. Uitgesloten voor verplaatsing zijn de feestweekenden zoals hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie.

In geval van voorspelling van extreem slecht weer mailen wij onze boekers. U kunt dan zelf aangeven of u uw boeking wilt verplaatsen of niet.

Open chat
hallo ????
Hoe kunnen wij je helpen?