Zoek
Sluit dit zoekvak.
Echoppertrip logo

Paviljoen 't Mar Mirns

Paviljoen 't Mar Mirns

Paviljoen 't mar

Paviljoen t Mar is uniek gelegen op het Klif bij Mirns. De perfecte locatie voor een hapje en drankje met een panoramisch vergezicht over het IJsselmeer.

Combineer dit met een heerlijke wandeling in de bossen grenzend aan de parkeerplaats van het paviljoen of een dagje aan het strand met ondiep water.

Kortom de perfecte en gezellige locatie voor een bruiloft,bedrijfsfeest of een sportieve activiteit.    

Huuraanbod voor onvergetelijk dagje uit!!

E-chopper huren

Echopper boeken

Paviljoen ’t Mar is uniek gelegen op het klif bij Mirns, waarbij je aan de voorkant geniet van het panoramisch uitzicht over het IJsselmeer en aan de achterkant het Rijsterbos.De perfecte locatie voor een E-choppertrip

E-fatbike huren

echoppers op een kade

Geniet van de verrassende omgeving van Mirns tijdens je E-fatbike trip en toer door de bossen en langs de kliffen van het IJsselmeer. En aan het einde van je trip kan je bij het Mirnser Klif genieten van een panoramisch uitzicht over het IJsselmeer’

Over Mirns

Mirns is een dorp wat tussen Bakhuizen en Rijs gelegen ligt. In het prachtige gaasterland. Gaasterland dankt zijn bijzondere charme aan het afwisselende natuurschoon en is daarom een unieke combinatie voor een trip op onze E-choppers.

Verken de omgeving op deze stoere en milieuvriendelijke e-choppers.Rijd geluidloos door de gezellige omliggende dorpen of trek de natuur in.

Onze echopper trip begint bij Paviljoen ’t Mar.Deze locatie is uniek gelegen op het klif bij Mirns, waar je voor of na een avontuurlijke echopper trip kunt genieten van een hapje en drankje met een panoramisch uitzicht over het ijsselmeer.

Boek snel jouw trip en wees verzekerd van een uniek uitje.

Open chat
hallo ????
Hoe kunnen wij je helpen?