Over ons

SpyderWheelz Friesland

Wie zijn wij? Wij zijn Berend van den Akker en Henk Helmus, oprichters en eigenaren van the Wheels group, een fietsenverhuur met name gericht op e-choppers, dat zich per 1 april 2021 opent op de Suderseewei 11 in Makkum. Spyderwheelz Friesland is een onderdeel van the Wheels Group. Wij verkopen en verhuren niet alleen e-choppers en andere diverse tweewielers, maar een hele beleving. Spyder Wheelz Friesland wordt voorzien van een shop waar Spyder Wheelz en accessoires verkocht zullen worden. Daarnaast kunnen mensen bij het wachten of na een rit, op het terrein een hapje en/of drankje halen bij Snack Wheelz, onze snackkar. Kortom, voor een unieke coronaproof beleving ben je bij ons aan het goede adres.

SpyderwheelzFriesland

Wie zijn wij? Wij zijn Berend van den Akker en Henk Helmus, oprichters en eigenaren van the Wheels group, een fietsenverhuur met name gericht op e-choppers, dat zich per 1 april 2021 opent op de Suderseewei 11 in Makkum. Spyderwheelz Friesland is een onderdeel van the Wheels Group. 

Wij verkopen en verhuren niet alleen e-choppers en andere diverse tweewielers, maar een hele beleving. Spyder Wheelz Friesland wordt voorzien van een shop waar Spyder Wheelz en accessoires verkocht zullen worden. 

Daarnaast kunnen je bij het wachten of na een rit, op het terrein een hapje en/of drankje halen bij Snack Wheelz, onze snackkar. Kortom, voor een unieke coronaproof beleving ben je bij ons aan het goede adres.

echopper bij strand makkum
Chat openen
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?