Zoek
Sluit dit zoekvak.
Echoppertrip logo

E-chopper huren in Friesland

Echoppertrip Friesland

Met een verscheidenheid aan routes door Nationaal Park Drents-Friese Wold,Fochtelooërveen,Gaasterland en Rottige Meente geniet je van de weidse landschappen of lommerrijke bossen gevuld met flora en fauna.

Met meerdere routes door historische steden en verscheidene over smalle slingerpaden door de landerijen van Makkum en Langelille zie je Friesland op zijn mooist.

Bij ons kun je op meerdere locaties in Friesland een E-chopper huren.Ook voor het huren van een E-chopper op een zelfgekozen locatie ben je bij Echoppertrip.nl aan het juiste adres.

Echopper boeken

Onze verhuurlocaties

Echopper rijden op locatie

Het is ook mogelijk om E-choppers op een locatie te laten brengen. Verras je vrienden of collega’s met een leuke trip,vanaf die ene mooie locatie.Laat ons weten waar,wanneer en hoeveel E-choppers/E-fatbikes je zou willen hebben en wij zorgen ervoor dat de E-choppers/ E-fatbikes  op het afgesproken tijdstip voor jullie klaarstaan.

Na een korte uitleg van onze kant over de E-choppers/ E-fatbikes kunnen jullie veilig op pad.De route kunnen we in overleg met jullie bepalen,maar jullie kunnen er ook voor kiezen een zelfgekozen route te rijden.

Let wel op:bij het brengen op locatie komen er transportkosten bij.

Pontjesroute Echoppertrip.nl

met het pondje over op een echopper
Open chat
hallo ????
Hoe kunnen wij je helpen?