Zoek
Sluit dit zoekvak.
Echoppertrip logo

Camping Rijsterbos Rijs

Camping Rijsterbos Rijs

rijsterbos

Camping Rijsterbos is een gezinscamping,gelegen aan de rand van het Rijsterbos.Het ligt tussen het dorp Rijs en het IJsselmeer en maakt onderdeel uit van het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland.

Het gebied kent veel afwisseling van landschappen,met drie grote Friese meren,meerdere bossen en kliffen langs het IJsselmeer.

Daardoor is de camping ook de aantrekkelijke uitvalbasis voor outdoor activiteiten.Voor de jonge gasten is er in de buurt een speelpark waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.    

Huuraanbod voor een onvergetelijk dagje uit!!

E-chopper huren

Echopper boeken

Camping Rijsterbos is een gezinscamping, gelegen aan de rand van het Rijsterbos. Het bos ligt tussen het dorp Rijs en het IJsselmeer en maakt onderdeel uit van het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân.

Over Rijs

Rijs ook wel bekend als het Rijsterbos is gelegen in het prachtige Gaasterland.Gaasterland dankt zijn bijzondere charme aan het afwisselende natuurschoon en is daarom een unieke combinatie voor een trip op één van onze E-choppers.

Verken de omgeving op deze stoere en milieuvriendelijke E-choppers en rijd geluidloos door de gezellige omliggende dorpen of trek de natuur in.

Onze E-chopper trip begint bij Camping Rijsterbos,een gezinscamping gelegen aan de rand van het Rijsterbos.

Boek snel jouw trip en wees verzekerd van een uniek uitje.

Camping Rijsterbos in Rijs

camping rijsterbos
Open chat
hallo ????
Hoe kunnen wij je helpen?