• Alle locaties
  • Appelscha
  • Bakkeveen
  • Jubbega
  • Makkum
  • Mirns
  • nieuws
  • Rijs
De holle poarte

camping De Holle Poarte – Makkum

Zon, zee en strand; de ingrediënten voor een succesverzekerde echoppertrip. Camping De Holle Poarte staat met haar ligging aan het IJsselmeer in ieder geval garant voor de zee en het strand.

Meer info →
paviljoen t'mar echopper

Paviljoen ‘t mar – Mirns/ Rijs

Paviljoen ’t Mar is uniek gelegen op het klif bij Mirns, waarbij je aan de voorkant geniet van het panoramisch uitzicht over het IJsselmeer en aan de achterkant het Rijsterbos.


Meer info →
De dwaler, bakkeveen echoppertrip

Grillrestaurant De Dwaler – Bakkeveen

Bakkeveen heeft een prachtige ligging als het gaat om natuur. De combinatie bos,heide-zandvlakte zijn hier centraal. Onze Echoppertour begint bij restaurant de Dwaler, hier bevindt zich ook het Doolhofpark en de uitkijktoren van Bakkeveen.

Meer info →
Appelscha

Pannenkoekrestaurant de Appelsche hof – Appelscha

Appelscha bekend om zijn prachtige natuurgebieden, historische dorpjes, leuke bezienswaardigheden en volop eetgelegenheden. Start de reis bij de Appelsche Hof. Vanaf hier zijn er verschillende routes voor jullie uitgestippeld.

Meer info →
De koppenjan

Pannenkoekenboerderij de Koppenjan – Jubbega

De Frije Wiken is een prachtig, onontdekt gebied in Zuidoost-Friesland. Start de reis bij pannenkoeken boederij de Koppenjan. E-chopper over oude straatklinkers, zandpaadjes en schelpenpaden en geniet.

Meer info →
Rijsterbos

Camping Rijsterbos – Rijs

Camping Rijsterbos is een gezinscamping, gelegen aan de rand van het Rijsterbos. Het bos ligt tussen het dorp Rijs en het IJsselmeer en maakt onderdeel uit van het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân.

Meer info →
Het kompas in Makkum

Het Kompas van Makkum

de perfecte startplek om Makkum en omstreken op een unieke en onvergetelijke manier te verkennen. Bij het kompas van Makkum kunnen ook kano’s, Sup’s en de fiets sup gehuurd worden.
Geopend tot 21:00

Meer info →
camping makkum echoppertrip

Bungalowpark Beach Resort – Makkum

Beach resort makkum.
Start de reis bij Beach resort makkum en dompel je onder in de natuur.

Meer info →