• Alle locaties
  • Appelscha
  • Jubbega
  • Makkum
  • Rijs
De koppenjan

Koppenjan

De Frije Wiken is een prachtig, onontdekt gebied in de Zuidoost-Friesland, bestaande uit 14 dorpen waaronder Jubbega. Je vindt hier de bijzondere wijkenstructuur: het gebied wordt doorsneden door zogenaamde wijken, slootjes en kanalen die in het verleden werden gegraven voor de turfwinning. Nadat het veen was afgegraven kreeg de natuur de mogelijkheid om zich langzaam maar zeker te herstellen. E-chopper over oude straatklinkers, zandpaadjes en schelpenpaden en geniet.

Meer info →
Rijsterbos

Rijsterbos

Camping Rijsterbos is een gezinscamping, gelegen aan de rand van het Rijsterbos. Het bos ligt tussen het dorp Rijs en het IJsselmeer en maakt onderdeel uit van het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân.
Het gebied kent veel afwisseling van landschappen, met 3 grote Friese meren, meerdere bossen en de kliffen langs het IJsselmeer. Daardoor erg aantrekkelijk om met onze E-choppers doorheen te touren!!

Meer info →
Appelscha

De Appelsche hof

Appelscha bekend om zijn prachtige natuurgebieden, historische dorpjes, leuke bezienswaardigheden en volop eetgelegenheden. Start de reis bij de Appelsche Hof. Vanaf hier zijn er verschillende routes voor jullie uitgestippeld.

Meer info →
camping makkum echoppertrip

Beach Resort Makkum

Speciaal herfst tarief, om te genieten van een mooie tour op de E-chopper “Oh herfst wat ben je toch mooi”

Meer info →
Locatie makkum echoppertrip

Suderseewei makkum

Makkum aantrekkelijk door de waterrecreatie met een boulevard en pier in zee. Valt in de driehoek afsluitdijk -Bolsward- workum- waar van alles te beleven is. Dompel je onder in de natuur. E-chopper over het uitgestrekte platteland met zijn terpdorpen en eeuwenoude kerkjes, bezoek elfstedenstad Workum of Werelderfgoed Waddenzee. De achtertuin van Makkum heeft het allemaal.

Meer info →