Locaties

Suderseewei
Makkum

Suderseewei 11, 8754 GK Makkum

Aan de Suderseewei in Makkum, de doorgaande weg richting het strand, is onze hoofdlocatie te vinden. Vanaf deze locatie vindt onder andere de verhuur van Spyder Wheelz plaats en tevens onze Spyder Wheelz shop gevestigd. Naast het enorme strand heeft Makkum nog veel meer te bieden, waaronder een historisch levendig centrum. 
Lijkt het jou ook fantastisch om op een milieuvriendelijke manier de omgeving van Makkum te verkennen? Wij werken samen met Route.nl die de leukste en meest unieke routes voor jullie creëren. Reserveer snel één van onze Spyder Wheelz en je bent gegarandeerd voorzien van een unieke beleving! Na de rit ben je van harte welkom voor iets lekkers bij onze Snack Wheels, ook op ons terrein gevestigd.

ruim aanbod echoppers

Beach Resort
Makkum

Langezand 2, 8754 HR Makkum

Beach Resort Makkum is een ruim opgezet vakantiepark, gelegen aan het strand van Makkum en het Ijsselmeer. Zij beschikken over meerdere accommodaties, varierend van bungalows tot luxe strandvilla´s. Beach Resort Makkum heeft niet alleen qua accommodaties een groot aanbod maar ook qua faciliteiten en verhuur. Je kon hier al terecht voor de SUPS, elektrische bootjes en kano´s maar nu sinds kort ook voor de verhuur van de E-chopper van Spyderwheelz Friesland. Op deze manier kunnen zij hun gasten een nieuwe, unieke belevenis bieden om Friesland te gaan ontdekken!

Let op: Beach resort Makkum kunt u helaas niet boeken via onze site. Wilt u bij Beach resort reserven dan kunt u bellen naar +31 (0) 515 23 22 85

camping makkum echoppertrip

De Koppenjan
Jubbega

Schoterlandseweg 20, 8411 ZD Jubbega

In een fraai verbouwde boerderij in Jubbega (Friesland) vind je een gezellig pannenkoekenrestaurant met kleinschalige camping. Wil jij de prachtige omgeving van Jubbega verkennen? Spyderwheelz Friesland werkt samen met de Koppenjan en ook hier kun je terecht voor het huren van een E-chopper. Naast deze unieke beleving kun je jouw arrangement bij de Koppejan ook nog uitbreiden met bijvoorbeeld pottenbakken, midgetgolf, boogschieten en nog veel meer!

locatie echoppertrip

Van Beekhuizen Tweewielers Ijlst

 Galamagracht 34, 8651 EC IJlst

Van Beekhuizen – Tweewielers is een fietsenwinkel van ruim 400 m2 gevestigd in één van de Friese elf steden. Van Beekhuizen – Tweewielers is een samenwerking aangegaan met Spyderwheelz Friesland met de verhuur van E-choppers.  Ijlst is gelegen in het zuidwesten van Friesland en slechts enkele kilometers verwijderd van de toeristische steden Sneek en Heeg. De stad is onlosmakelijk verbonden met het water en de natuur. Door het centrum loopt de rivier de Geeuw, die in de stad verbinding legt met de rivier de Ee. De prachtige omgeving van Ijlst leent zich uitstekend voor mooie E-chopper tours.

echoppers bij Beekhuizen

Camping Rijsterbos Receptie

Marderleane 4 8572WG Rijs

Camping Rijs is een gezinscamping, gelegen aan de rand van het rijsterbos. Het bos ligt tussen het dorp Rijs en het Ijsselmeer en maakt onderdeel uit van het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân.


Het gebied kent veel afwisseling van landschappen, met 3 grote Friese meren, meerdere bossen en de kliffen langs het Ijsselmeer. Daardoor erg aantrekkelijk om met onze E-choppers doorheen te touren!

Camping rijsterbos echopper trip