Echoppertrip.nl opgericht in 2021

 

In 2021 Zijn wij begonnen met de verhuur van 70 E choppers vanuit 5 top locaties in Friesland. Na een succesvol seizoen breidden we dit seizoen onze capaciteit aan e choppers uit naar 130 stuks. Ook hebben wij inmiddels 4 nieuwe partners op prachtige locaties in Friesland. Meer top locaties zullen snel volgen.

De kracht van Echopper trip is de aantallen voor groepsverhuur op diverse locaties in Friesland. Echopper trip heeft voor elke locatie prachtige routes uitgezet zodat je samen met je familie, vrienden, collega’s, buren ect. een onbezorgde trip kan maken in ons prachtige en veelzijdige Friesland. Desgewenst kunnen we vanaf 10 personen ook leveren op je eigen gekozen locatie.

echopper huren in Friesland

Onze locaties zijn:

Appelscha – Pannenkoek restaurant ‘’de Appelsche Hof’’ (nieuw)

Bakkeveen – Grill restaurant ‘’de Dwaler’’ in Bakkeveen (nieuw)

Jubbega– Pannenkoekrestaurant ‘’de Koppenjan’’

Makkum – hoofdlocatie echoppertrip.nl . Suderseewei 11 Makkum

Makkum – vakantiepark ‘’ Beach Resort Makkum’’

Makkum – camping ‘’ de Holle Poarte’’ (nieuw)

Mirns – Paviljoen ‘’ t’mar’’ (nieuw)

Rijs– Camping ‘’Rijsterbos’’

Maar wat is nou een E chopper? Dit is een elektrische scooter waarbij het chassis is gebaseerd op het uiterlijk van een Amerikaanse motorfiets, door zijn unieke kenmerken: Dikke banden, breed stuur, en felle kleuren valt hij op in het verkeer.

De stoere E chopper is een ideaal voertuig hij is makkelijk bestuurbaar, heeft een maximumsnelheid van 25km/u en heeft een actieradius van ruim 60 km.

Een ander bijkomstigheid is dat de E chopper muisstil is over de wegen. Dat is extra genieten! Je kan met elkaar kletsen en de vogeltjes horen fluiten of wees juist helemaal stil en neem de rust, de zonnestralen en de pracht van de natuur in je op. Je bent niet alleen ‘’eco-friendly’’ bezig, ook nog ‘’mind-friendly’’.

Wij werken samen met Routiq.nl die de leukste en meest unieke routes voor jullie creëren. Reserveer snel één van onze Spyder Wheelz en je bent gegarandeerd voorzien van een unieke beleving!

Heb je na dit bericht zin om een E chopper trip te huren ? Kijk dan even bij onze verhuurlocaties en boek jouw volgende trip.

Chat openen
Hallo, kunnen we je ergens mee helpen?